Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΕΦΕΡΑΝ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Ο αθλητικός  σύλλογος  Ταεκβοντο  Αλιβερίου - Κονιστρών, έλαβε μέρος με αθλητές-τριες   στο 1 (πρώτο ) αγωνιστικό  φεστιβάλ  που  διεξήχθει  στο  κλειστό  του Παλαιού Φαλήρου, με μεγάλη επιτυχία, στις  14-15-16  Φεβρουαρίου 2014, υπό την αιγίδα  της  Ευρωπα'ι'κής  Ένωσης  Ταεκβοντό  και της Ελληνικής ομοσπονδίας, με συμμετοχή  1.500 αθλητών και αθλητριών, από όλη  την Ελλάδα,  καταφέραμε  να κατακτήσουμε ένα χρυσό  με την αθλήτρια  μας  Λύκου Ασημένια  στην κατηγορία κορασίδων, επίσης  λάβαμε την 4η θέση  με  τον αθλητή μας  Γιαννακόπουλο Παντελή , 5η θέση με τους  Κόρο Αριστείδη-Σταμέλο Παν. - Κωνστάντιο Θέμη -  Τσάλα Σωτηρία  - Χρούτα Βλάσιο - Τσούρτο Βασίλειο- 6η θέση για τους  Πάντζαλη Νίκο-Βενιζέλο Αντώνη - Γιοβανάκη Κώστα  .
Συγχαρητήρια  για τους αθλητές μας  για την πανελλήνια  διακρισή τους , τιμώντας  με επιτυχία  τον Σύλλογό μας, συγχαρητήρια  και για τους προπονητές  μας  Κατσίκα Δημήτριο- Ποζαπαλίδη Κωνσταντίνο.
ο Παντελής Γιαννακόπουλος   σε νικηφόρα αγώνα  κάνει το ομορφότερο επαγγελματικά χτύπημα  των αγώνων  και κερδίζει το χειροκρότημα του κοινού
  οι αθλητές που διακρίθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου