Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 05-11-2013

Για μια ακόμα φορά εχθές το βράδυ ο Δήμος μας πρωταγωνίστησε στη γνωστή φαρσοκωμωδία «Ο κ. Μανώλης αντιδρά στη υποβάθμιση του τόπου απ` τα σκοτεινά συμφέροντα». Μοναδική αλλαγή στο χθεσινό σκηνικό η στάση της μείζονος  αντιπολίτευσης, που τρία χρόνια τώρα σύρετε πίσω απ` το Δήμαρχο και εχθές επέλεξε να απουσιάσει εντελώς.
Η χθεσινοβραδινή συνάντηση με θέμα τη μείωση των δρομολογίων της γραμμής Ραφήνα - Μαρμάρι ανέδειξε για πολλοστή φορά την αδυναμία της Δημοτικής αρχής να δουλέψει με πρόγραμμα και σχέδιο, ώστε να μην εξαντληθεί εκ νέου σε στείρες διαμαρτυρίες δίχως αποτέλεσμα (βλέπε ΔΟΥ κλπ).
Πώς είναι δυνατόν να εξεταστεί το ζήτημα της μείωσης των δρομολογίων, λόγω μικρής επιβατικής κίνησης, δίχως να έχουν αναζητηθεί από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας τα απαραίτητα στοιχεία ή χωρίς να γνωρίζουμε επ` ακριβώς τη θέση της εταιρείας;
Η παράταξη μας φυσικά και επέλεξε να συμμετέχει στη διαδικασία καταγγέλλοντας την και ταυτόχρονα στεκόμενη αλληλέγγυα στις όποιες αποφάσεις των κατοίκων του τόπου μας.
Τόνισε επίσης, ότι το πρόβλημα της υποβάθμισης της περιοχής μας δε θα λυθεί αν δεν υπερκεραστούν όλες αυτές οι πολιτικές που οδηγούν σε φτωχοποίηση όλους μας και ταυτόχρονα αν δεν αναδείξουμε εκείνες τις κοινωνικές δυνάμεις που θα καταστρώσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του τόπου ώστε να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και το καράβι να μην κάνει τρία δρομολόγια, όπως μέχρι πρόσφατα, αλλά περισσότερα για να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση.
Ας αφήσουμε πίσω μας τους πολιτικαντισμούς, τους τακτικισμούς και τη δήθεν αντίδραση που μας έφτασαν ως εδώ.
Πάμε με πλάνο, σχέδιο και πρόγραμμα! Πάμε αλλιώς!

email: allios.karystos@gmail.com | site: allios-karystos.blogspot.gr | fb: facebook.com/allios.karystos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου