Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΕΡΙΦΗ" ΤΩΝ ΒΙΤΑΛΩΝ

Πριν από λίγο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η επιστολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ με την οποία καταγγέλλει την καταστροφή της περιτείχισης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βιτάλων και απαιτεί την άμεση αποκατάσταση του όπως ήταν πριν, αποκλείοντας κατηγορηματικά την διαμόρφωση διόδου για την είσοδο των αυτοκινήτων των περιοίκων. 
Κατόπιν αυτών ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βιτάλων οφείλει πάραυτα τα παραιτηθεί, να αποκαταστήσει ιδίοις χρήμασι την περιτείχιση του Ναού και ασφαλώς να μην τολμήσει να ξανασχοληθεί με κοινά διότι ξεφτύλησε κάθε έννοια τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η Δημοτική Αρχή οφείλει δημοσίως να ζητήσει συγνώμη για την απρέπεια και την προκλητική αυθαιρεσία του στελέχους της και να τον διαγράψει από την παράταξη. 
Εύγε στους  κατοίκους των  Βιτάλων που δεν επέτρεψαν αυτή την ντροπή. 

Ο κ. Κώστας Αντωνίου στη αναφέρει στο διαδίκτυο τα εξής: "Δύο φορές σήμερα μίλησε με την αστυνομία ο Μητροπολίτης και ζήτησε να πάει να σταματήσει τις εργασίες. Η αστυνομία αρνήθηκε. Η δικαιολογία κάτι έκτακτο υπήρξε, όταν τελικά πήγε είχαν ειδοποιηθεί αυτοί που συνέχιζαν το καταστροφικό τους έργο. Ο αστυνομικός διευθυντής θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Μητροπολίτης ζητά να τον ειδοποιήσουμε αύριο αν συνεχιστούν οι εργασίες το τηλέφωνο του είναι 2222022230 και το 2222022237 . Οι κάτοικοι που ζουν στο χωριό μόλις δουν κάτι να τον καλέσουν αμέσως!"
Βιταλιώτες Επαγρυπνείτε!!!

1 σχόλιο:

  1. http://lala-to.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7771.html ( ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ) Αυτό ήταν το έκτακτο περιστατικό στο οποίο έπρεπε να τρέξει η αστυνομία. Και δεν έτρεξε ούτε σε αυτό διότι δεν άσκησε δίωξη ούτε στους δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ούτε στον Δήμαρχο επειδή κινούσαν παράνομα, χωρίς να δικαιούνται, δημόσιο όχημα, πέραν της διαλεύκανσης των καταγγελλομένων. Έτρεχαν μεταξύ αστυνομίας και δημαρχείου για να κλείσουν "ομαλά" και τις δύο υποθέσεις. Τελικά ποιος διοικεί την αστυνομία Κύμης Κύριοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή