Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΧΗ ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ: 0-1

Η Τ.Ε. του ΚΚΕ διαμαρτύρεται και καταγγέλλει τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, πρώην  Αντιδήμαρχο κ. Κόκκο και τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας κ. Συρίμη για να την άρνησή τους να παραχωρηθεί ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου για την εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα την Τρίτη  3 Σεπτέμβρη 2013. Δικαίως διαμαρτύρονται.
Φαίνεται ότι η επέτειος της Μάχης της Λαμπούσας και το ΚΚΕ δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν δημόσιους και δημοτικούς χώρους στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Αντίθετα το δικαίωμα αυτό το έχει κάθε ιδιώτης μαγαζάτορας ο οποίος διοργανώνει μέσα σε σχολείο  Μεγάλη Λαϊκή Συναυλία όπως  με τον Γιώργο Μαργαρίτη που έγινε  πριν δυο- τρεις εβδομάδες στο Δημοτικό Σχολείο Κύμης με εισιτήριο μάλιστα. Δεν έχουμε τίποτε με τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον ακούμε και μας αρέσει. Αλλά δεν μπορεί να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Εδώ ένα Κόμμα θέλησε να τιμήσει μία σημαντική στιγμή της Εθνικής Αντίστασης. Είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της τοπικής ιστορίας. Το αρνήθηκαν; ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου