Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Με ημερομηνία 6/7/2013 ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
"Με την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου σταδίου,  του  πολύπαθου δρόμου στο Στόμιο  θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου  και των δημοτών μας,  να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Μπουραντά και της υπηρεσίες τους για την  επίλυση του προβλήματος.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την εξέλιξη αυτή. Από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος το 2008 κινηθήκαμε προς   κάθε κατεύθυνση και η αποκατάσταση του δρόμου, ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Έπειτα από μεγάλο και επίμονο αγώνα, βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση το πρώτο στάδιο του έργου να ολοκληρώνεται. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που η συνεχής προσπάθεια μας και ειδικότερα η επαγρύπνηση των τελευταίων μηνών, τόσο η δική μας όσο και των κατοίκων οι οποίοι ενημερώνονταν σε εβδομαδιαία βάση για την εξέλιξη των έργων έφερε αποτέλεσμα. Περιμένουμε άμεσα να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία .  
 Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών διότι  παρά τις φήμες που κυκλοφορούν δεν έχει αποδοθεί ακόμη ο δρόμος στην κυκλοφορία.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Γ. Θωμάς"

ΛΑΛΑ ΤΟ: Επειδή σε προηγούμενη δημοσίευση το Blog αυτό αναφέρθηκε στην απόδοση του δρόμου σε κυκλοφορία και μάλιστα μετά από αυτοψία επισημάναμε ότι τα έργα δεν ολοκληρώθηκαν αλλά ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία γιατί απλούστατα κυκλοφορήσαμε σε αυτόν και ήταν καλύτερα απ΄ότι πριν με τα τσουβάλια. Θέλει προσοχή στην είσοδο και την έξοδο αλλά ελπίζουμε ότι αύριο θα διαμορφωθεί καλύτερα.
Τώρα οι ευχαριστίες στον Περγαντά, τον Μπουραντά και τις Υπηρεσίες είναι μάλλον εκ του περισσού. Εξάλλου το μεγαλύτερο μερίδιο πηγαίνει σε αυτόν που επαγρυπνούσε, όταν ενδεχομένως άλλοι κοιμόντουσαν!!!. Σε αυτόν που πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια είναι στον Καμαριώτη και την Εταιρία του που εν μέσω κρίσης κατόρθωσαν να προχωρήσουν εγκαίρως ένα τόσο δύσκολο και δαπανηρό έργο για το οποίο μάλιστα προπηλακίστηκαν. Την ίδια στιγμή άλλοι όχι μόνο δεν ολοκληρώνουν έργα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις αλλά οι δικαιούχοι παρακαλάνε να πάρουν τα εκταμιευμένα χρήματά τους.
Μπράβο από  εμάς στον Σταύρο Καμαριώτη και την Εταιρία του, τα συνεργεία και τους εργάτες.
Κατά τα άλλα "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου