Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ


Η σκανδαλώδης ιδιωτική διεκδίκηση του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου κ. Θωμά και του αδελφού του, για την ‘’οικονομική  υποστήριξη’’ με 330.000 € του ιδιόκτητου Α.Ο Κύμης ανέδειξε ‘’για άλλη μια φορά’’ τον χαρακτήρα και την  ποιότητα της Οικονομικής διαχείρισης της Δημοτικής πλειοψηφίας.
Ανάδειξε για άλλη μια φορά τις πραγματικές προθέσεις αλλά και το πολιτικό ποιόν των όσων σήμερα ‘’βαυκαλίζονται’’ ‘ότι προωθούν τα Δημοτικά συμφέροντα.
Των όσων σήμερα, φρόντισαν να καταλάβουμε καλύτερα, τι είναι ιδιωτικό και τι Δημόσιο συμφέρον.
Των όσων σήμερα υπερέβαλλαν εαυτούς για να διασύρουν το Δήμο Κύμης Αλιβερίου και ταυτόχρονα να διασύρουν το Αυτοδιοικητικό αξίωμα τους.
Δεν θέλουν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι τίποτα σήμερα δεν είναι όπως χθες – δυστυχώς για αυτούς , και ευτυχώς για τους πολίτες,- που πλέον κατάλαβαν αλλά και εμπέδωσαν, τις επιμελώς μέχρι σήμερα μύχιες πολιτικές προθέσεις τους.
Αντί λοιπόν να ζητήσουν ‘’ δημόσια συγνώμη ‘’ για τα σοβαρότατα ολισθήματα τους…..
Αντί να ζητήσουν ‘’ δημόσια συγνώμη’’ που παρέδωσαν τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου στην Πανελλήνια χλεύη , ανερυθρίαστα προσπαθούν να  ‘’επιστρέψουν’’.
Με τη συνδρομή ελαχίστων ‘’πρόθυμων ‘’ και δια μέσω σχολίων, δηλώνουν την πρόθεση τους, να μοιράσουν τη χορηγία τους, σ’ όλα τα Αθλητικά σωματεία του Δήμου.
Όλα αυτά υπό το κράτος πολιτικού πανικού και των αποθεμάτων της οποιας πολιτικής υποκριτικής που  διαθέτουν.
Ο κ. Θωμάς και ο Α.Ο. Κύμης αυτοαναγορεύτηκαν ως διαχειριστές Δημόσιου χρήματος και επιθυμούν σφόδρα να γίνουν οι Μεγάλοι Χορηγοί του εκμαυλισμού και της αλλοτρίωσης των όσων εξαρχής απέκλεισαν, επιβάλλοντας την ‘’ιδιωτικοποίηση  των  χορηγιών ‘’.
Μάταια όμως !!!
Η ΔΕΗ οφείλει να ανακαλέσει άμεσα τη σκανδαλώδη γενναιοδωρια της.
Μετά δε την ανάκληση, η όποια εκ νέου χορηγία της, να αφορά το σύνολο των Αθλητικών σωματίων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Αυτό είναι το ελάχιστο  που η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να πράξει, σεβόμενη την ιστορία της, τα Αθλητικά σωματεία της περιοχής και το σύνολο των Δημοτών μας.
Εφ’ όσον κάποιοι δεν το πράττουν, ας το πράξει η ΔΕΗ.

Υ.Γ. Πόσο πολιτικός κυνισμός απαιτείται όταν εκτός από το Ταμυναικο, τον ΑΟ Αυλωναρίου, τα Κριεζά και ολες τις άλλες ομάδες αποκλείεις το Γυμναστικό  Σύλλογο Κύμης, λαμπρό Σωματείο πρωταθλητισμού, της ίδιας σου της πόλης?
                                                                                                               
6/6/2012

                                                                                ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ
                                                                             ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
                                                                                 ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣH ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΧΑΡΤΣΑ


Το μνημείο προς τιμήν των αδερφών Χαρτσά


Το Σάββατο 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των αδερφών Παναγή και Νικολού Χαρτσά που εκτελέσθηκαν από τους Ιταλούς κατακτητές τον Μάρτη του ΄42, υπομένοντας τα βασανιστήρια, με χείλη σφραγισμένα και περνώντας έτσι στην αιωνιότητα. 
«Η ψυχή σας δεν άντεξε το βάρος του κατακτητή.  Και μπήκατε στον αγώνα για τη Λευτεριά της Πατρίδας.  Σιωπηλά! Όπως αρμόζει στη μεγάλη προσφορά. Ακούραστα! Όπως χαρακτηρίζει τους αντρειωμένους.  Τολμηρά! Όπως ταιριάζει στα νιάτα…» είπε χαρακτηριστικά η δημ.σύμβουλος Κατερίνα Κουημιτζή κατά την εναρκτήρια ομιλία της.
Την πορεία τους προς την αιωνιότητα, ιχνηλάτησε  ο δημ. σύμβουλος Χριστόπουλος Βασίλης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αντιδήμαρχοι και τοπικοί σύμβουλοι, συγγενείς των θυμάτων και κόσμος της ευρύτερης περιοχής.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΜΑΙΟ ΗΡΩΑ ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ


Εορτάσθηκε στην Κύμη η ημέρα τιμής προς τον Ήρωα των Ηρώων Ιωάννη Βελισσαρίου, σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, στο λόφο του Προφήτη Ηλία όπου και το άγαλμα του Ήρωα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ.Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Δ. Θωμάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.Α.Μπάτσα, κ.Β. Παππάς, κ.Μ. Ρήγας , Ν. Μπότης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης κ.Α. Μαργέλης, οι Σύμβουλοι του Δήμου κ. Κ.Κουιμιτζή και Ζ. Καραγιάννη, αντιπροσωπείες της Σχολής Πεζικού υπό τον Υποδιοικητή κ.Δαβιώτη, του Τάγματος "Ιωάννου Βελισσαρίου" της Σχολής Ευελπίδων με Αξιωματικούς και Ευέλπιδες, της Ένωσης αποστράτων Αξιωματικών νομού Ευβοίας υπό  τον Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. κ Ε. Ρήγα, του γραφέιου και του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Ευβοίας, του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων υπό την Πρόεδρο κ Παπαδοπούλου-Βότση Μαρία,των Δημοτικών σχολείων υπό τους δασκάλους τους, των τοπικών στρατιωτικών και λοιπών αρχών και πλήθος κόσμου Κυμάιων και μη.
Η Αντιδήμαρχος κ. Α. Μπάτσα οργάνωσε την εκδήλωση, η Σύμβουλος κ. Κ. Κουιμιτζή επιμελήθηκε της όλης προετοιμασίας και την παρουσίαση έκανε η καθηγήτρια κ. Ε. Γιάνναρη, η οποία απήγγειλε και τον ύμνο προς τιμή του Ήρωα υπό την μουσική υποστήριξη του κ. Π.Θεοδώρου.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Υποστράτηγος ε.α. Α. Μαργέλης

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ
ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012
(Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου-
Τελικός 12 Αυγούστου)
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 8 Ιουλίου στα τηλέφωνα :
6988703440 Μάνος
6944339405 Βαρβάρα
6973165787 Νίκη
Διοργάνωση :
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ                       ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ