Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ- ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ  - ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΑΡΡΟΥΝΙΩΝ
ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ – ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ

                                                             Κρεμαστός 1 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα παρευρέθη  στη Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στον Κρεμαστό σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:30 με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων της Νότια Εύβοιας και συγκεκριμένα για την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να επιλέξει τις Παραμερίτες για την κατασκευή της Μονάδας.
   Έγινε πληρέστατη ενημέρωση για όλες τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και τις μέχρι σήμερα ενέργειες της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Το λόγο πήραν οι κάτοικοι του χωριού και εξέφρασαν τις απόψεις και τη γνώμη τους. Έκαναν εύστοχες ερωτήσεις και μπήκαν σοβαρά επιχειρήματα. Έκδηλη ήταν η δυσφορία τους και η αγανάκτησή τους για τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου.
   Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε η Λαϊκή Συνέλευση εξέλεξε Επιτροπή Αγώνα του Χωριού και κατετέθη Ψήφισμα το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό και υπεγράφη από όλους τους παρόντες.
Το ψήφισμα αυτό αναφέρει:
 Όλοι εμείς που  προσυπογράφουμε το ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης του χωριού μας:
-Δηλώνουμε ρητά την πλήρη αντίθεσή μας στην επιλογή της περιοχής (Μεγάλη Βόλτα Παραμερίτες) για την κατασκευή της Μονάδας. Δε συναινούμε στην καταστροφή της περιοχής μας. Δεν βοηθάμε να καταστραφεί ολοσχερώς μια περιοχή που κάηκε, είναι αναδασωτέα και μπορεί να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια.
-Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για τις μέχρι σήμερα ενέργειες τους που στόχο έχουν να υποβαθμίσουν και να καταστρέψουν την περιοχή μας
-Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των χωριών και δηλώνουμε την επιθυμία μας να συμμετέχουμε στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, ώστε από κοινού να συμβάλλουμε στην ακύρωση των σχεδίων του Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου