Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ: Ο «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ» ΚΑΙ Ο «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ»



Την τιμητική του είχε απόψε ο ήρωας του Θεάτρου σκιών Καραγκιόζης στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι εντάσεις κτύπησαν κόκκινο για το θέμα το απορριμμάτων  με δυναμική παρουσία πολιτών τόσο από τα ορεινά χωριά του Δήμου Ταμυναίων όσο και από τα Κριεζά που με την παρουσία τους  διατράνωσαν ότι δεν θα επιτρέψουν να μετατραπούν σε πρωταγωνιστές  σύγκρουσης σε ένα πλέον θέατρο παραλόγου.
Κάποιος  από τους ομιλητές χαρακτηρίζοντας την δημοτική πολιτική στο θέμα των σκουπιδιών θυμήθηκε τον ήρωα του θεάτρου σκιών και την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Δήμαρχος». Ένας συμφοιτητής του…. απάντησε «καρφώνοντάς»  τον και αποκαλώντας τον «Καραγκιόζη Φοιτητή». Μπλέχθηκαν  πάλι παλαιοί λογαριασμοί αφού ορισμένοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Οι παριστάμενοι πολίτες πάντως κατάλαβαν ότι σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο η σύνεση, η λογική και ο δημοκρατικός διάλογος είναι έννοιες όχι μόνο ξένες αλλά και αποκρουστικές.
Αίσθηση έκανε το με το ζόρι διάβασμα της Επιστολής του Κώστα Μαρκόπουλου  που καταχειροκροτήθηκε.
Τα μηνύματα εστάλησαν.
Όσο για   εκείνη την απαξιωτική προφανώς  φράση για κάποιον που ενόχλησε τον Δήμαρχο, ότι αυτός είναι πίσω από το «Λάλα το!!!» εμείς αυτάρεσκα και αλαζονικά επιβεβαιώνουμε ότι πίσω από το «Λαλα το!!!» είναι τελικά πολλοί. Και μπροστά και γύρω  επίσης.
Άντε και σε άλλα με υγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου