Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΥΛΩΝΟΣ) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Σ.Μ.Α. ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ



        
ΨΗΦΙΣΜΑ
Οι κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος   του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2012, μετά από πρόσκληση του τοπικού συμβουλίου, πήραμε      
                                                 ΟΜΟΦΩΝΑ
 
τις παρακάτω αποφάσεις :
1. Δεν δεχόμαστε το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  (ΣΜΑ) και τη μονάδα ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών-μονάδα κομποστοποίησης, στην περιφέρεια του χωριού μας  ή σε χώρο γειτονικών χωριών ,που επηρεάζει άμεσα το χωριό μας, γιατί θεωρούμε ότι ο ΣΜΑ-Μονάδα ανάκτησης και κομποστοποίησης, υποβαθμίζει καίρια και στο βάθος του χρόνου καταστρέφει την ζωή του χωριού μας,  την ζωή μας σήμερα , την ζωή των παιδιών μας στο μέλλον.
2. Δεν δεχόμαστε την οικολογική καταστροφή του ποταμού μας ,του Χόνδρου και δεν θα επιτρέψουμε στους καθ’ ύλη αρμόδιους να λυμαίνονται τον φυσικό και ζωικό πλούτο του χωριού μας και τις ίδιες τις ζωές μας.
3. Αδιαφορούμε για  τα όποια ανταποδοτικά οφέλη και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε μέχρι να ματαιωθεί η όποια πιθανότητα εγκατάστασης του ΣΜΑ-μονάδα ανάκτησης και κομποστοποίησης  στα όρια του χωριού μας.
4.Εκλέξαμε επιτροπή  κατοίκων με σκοπό την παρακολούθηση του θέματος και την οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων, αν χρειαστεί.
5. Αποφασίσαμε να επιδώσουμε το παραπάνω ψήφισμα στο Δήμαρχο και να το κοινοποιήσουμε μέσω όλων των Μ.Μ.Ε  της περιοχής μας στους συνδημότες μας.
   
            
                                          Ακολουθούν υπογραφές κατοίκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου