Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΟΙ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΙ



Έντονη συζήτηση την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καρύστου. Όλοι αναρωτήθηκαν για το αποτέλεσμα και το κέρδος του αγώνα της καρυστινής κοινωνίας. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Λευτέρης Ραβιόλος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν τι κερδήθηκε. Επίσης δεν διευκρινίστηκε το παρασκήνιο και η τύχη της τροπολογίας που πυροδότησε τις ελπίδες των Καρυστινών και τον αγώνα τους. Κανείς δεν μίλησε για τον ρόλο των Βουλευτών αλλά αντίθετα καλύφθηκαν οι τεράστιες ευθύνες τους.
Χαρακτηριστική όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KARYSTIA PRESS  είναι η επισήμανση του Λευτέρη Ραβιόλου και η διαμαρτυρία του προς τον Δήμαρχο. «Δεν μπορεί μετά από τόση φασαρία» είπε «να πετυχαίνουμε συνάντηση με τον Υπουργό και τελικά να είναι μαζί και ο Δήμαρχος της Κύμης και να συζητά και αυτός για το δικό του Νοσοκομείο. Ξεσηκωθήκαμε εμείς και αυτός μας χρησιμοποίησε. Εγώ Δήμαρχε δεν θα το δεχόμουν» Με τον Δήμαρχο να απαντά « αφεντικό στο Υπουργείο είναι ο Υπουργός, δεν θα του πω ποιόν θα δεχθεί και πότε» !!!.
Το ΛΑΛΑ ΤΟ το είχε ήδη επισημάνει από την πρώτη στιγμή. Κάθε συνάντηση έπρεπε να είναι ξεχωριστή αφού τα επιχειρήματα είναι διαφορετικά για κάθε Νοσοκομείο. Η απάντηση του κ. Μανώλη είναι τουλάχιστον αφελής. Δεν μπορούσε με την κοινή διεκδίκηση ενώπιον του Υπουργού να προτάξει τα επιχειρήματα της Καρύστου και να αξιοποιήσει την δημοσιότητα του αγώνα των Καρυστινών και την «πατάτα» της τροπολογίας των Βουλευτών. Τελικά τους Βουλευτές, τον Πετσή και τον Λοβέρδο προστάτευσε η παρουσία του Δημάρχου Κύμης και όχι το Νοσοκομείο της γενέτειρας του Γεωργίου Παπανικολάου. Ας το καταλάβουν καλά οι Καρυστινοί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου