Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΕΡΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ



Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, με αφορμή τα γεγονότα και την τεταμένη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Κάρυστο δήλωσε για τα Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας τα ακόλουθα:
« Η ανησυχία που εξέφρασαν και συνεχίζουν να εκφράζουν κάτοικοι και φορείς της Καρύστου και της  Κύμης σχετικά με τη λειτουργία των αντίστοιχων  Νοσοκομείων – Κέντρων  Υγείας στις πόλεις αυτές, δεν ευσταθεί.
Όπως ανέφερα και στη γραπτή δήλωσή μου την περασμένη εβδομάδα, αυτά τα Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας  παραμένουν ως έχουν, όπως αυτό έχει διασφαλισθεί από πέρυσι που ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος.
Από τότε είχα  δώσει τη μάχη  ως βουλευτής και το ζήτημα αυτό έκλεισε   οριστικά αφού τα Nοσοκομεία – Κέντρα Υγείας στην Κάρυστο και στην Κύμη παρέμειναν  ως είχαν στη λειτουργία τους και αποφασίστηκε η αναβάθμισή τους.
Η διασύνδεση δε με το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπως είχε προβλεφθεί  σ΄εκείνο το νόμο, δεν έχει να κάνει σε  τίποτα με κανενός είδους υποβάθμιση  αυτών των Νοσοκομείων ( Καρύστου και Κύμης).
Aυτή είναι η πραγματικότητα και οτιδήποτε άλλο διακινείται ή φημολογείται δεν έχει καμία βάση και εξυπηρετεί μόνο μικροκομματικές  σκοπιμότητες.
Όσον αφορά τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά  τη διάρκεια των διαμαρτυριών στην Κάρυστο, αυτά αποτελούν ενέργειες που πρέπει να απομονώνονται και να καταδικάζονται από κάθε πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου