Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ;


Αναδημοσίευση από:http://soropoulos.wordpress.com/
Γράφει ο Κεχρής Δημήτριος
Και ξαφνικά το επίκεντρο των εξελίξεων ο Εμπορικός Σύλλογος Κονιστρών .
Στις 22/2/2012 και αφού για τέσσερεις (4) μήνες ουσιαστικά και τυπικά ο Εμπορικός Σύλλογος ήταν ακέφαλος και παράνομος σύμφωνα με το καταστατικό του , οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει από τον Οκτώβριο, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ (62 εγγεγραμμένα μέλη – ψήφισαν 48 ) παρουσία της κ. Παγώνας από το επιμελητήριο και των Κοκκάλα και Αγιοστρατίτη από την ομοσπονδία οι οποίοι έκαναν και χρέη εφορευτικής και επειδή το ενδιαφέρον τους και η αγάπη για τον σύλλογο μας είναι μεγάλη πλήρωσαν και τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Αλήθεια γιατί τόσο ενδιαφέρον για ένα μικρό σύλλογο;

Στις 29/2/2012 γίνεται συνεδρίαση του Δ.Σ για συγκρότηση σε σώμα και μας γνωστοποιείται ότι υπήρξε παρέμβαση από το επιμελητήριο και την ομοσπονδία ώστε συγκεκριμένο άτομο να είναι πρόεδρος γιατί άκουσον – άκουσον «θα μας κλείσουν την στρόφιγγα προς τον Σύλλογο μας» .
Γιατί δεν ήθελαν τον πρώτο και με διαφορά σε ψήφους για την θέση του προέδρου ;
Μήπως γιατί τους δήλωσε ότι θα είναι πολύ πιεστικός ;
Μήπως όπως μας δήλωσαν τα πολύπειρα μέλη του προηγούμενου συμβουλίου «το νεαρό της ηλικίας θα είναι τροχοπέδη» ; γιατί αυτοί όταν πρωτοβγήκαν είχαν πείρα;;;;;;;
Μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο με τα προγράμματα που έχουν δοθεί στον Σύλλογο μας και τα οποία είναι αρκετά;
Γιατί το προηγούμενο Δ.Σ μας ενημέρωσε αν δεν τα έχετε καλά με το επιμελητήριο και την ομοσπονδία προγράμματα δεν παίρνετε .
Μαθαίνουμε ότι υπάρχουν κάποιες ατασθαλίες με αυτά τα προγράμματα ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;
Τέλος αν δεν βγει δελτίο τύπου με αναλυτικά τα οικονομικά της 2ετίας , τότε οι διαδόσεις θα αρχίσουν να παίρνουν πραγματικές διαστάσεις.
Από την άλλη υπήρξε ολόκληρη κινητοποίηση των μελών της Τ.Α για να μπορέσει να βγει ο συγκεκριμένος πρόεδρος . Γιατί επειδή το προηγούμενο Δ.Σ ήταν ελεγχόμενο ; και αυτό δεν θα ήταν ; αντί να βοηθήσει τον εμπορικό κόσμο των Κονιστρών και περιχώρων ας αφήσει να ασχολείται πως θα ελέγχει τον εκάστοτε εμπορικό ή άλλο σύλλογο.
Τέλος το μέλος του Δ.Σ κ. Χρήστος Κόκκος που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος του Α.Ο Κονιστρών από που περιμένει να πάρει τα χίλια Ευρώ (1000,00) που οφείλει η ομάδα από πέρσι στον Σύλλογο μας ; αλήθεια με ποια απόφαση του Δ.Σ δόθηκαν τα χρήματα;;;;
Και το τελευταίο …ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ από το μέλος του συλλόγου κ. Ζέρβα Γιώργου όταν στο καφενείο των Κονιστρών έσκισε επιδεικτικά και με απαράδεκτο τρόπο την ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Γ.Σ. ….αλήθεια μήπως ήταν υποκινούμενος;;;;;;;;;;; αν ο εμπορικός σύλλογος δεν τον αποβάλει από μέλος του τότε πράγματι θα θεωρηθεί υποκινούμενος .
Οι τραμπουκισμοί , εκβιασμοί , απειλές, δεν θα κάμψουν την θέληση του Εμπορικού Κόσμου να παλεύει για ένα ακηδεμόνευτο σύλλογο που να ασχολείται μόνο με τα συμφέροντά του και όχι των διαφόρων παραγόντων.
Τέλος καλείστε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου για να παρασχεθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για τα τελευταία απαράδεκτα τεκταινόμενα στον Σύλλογο μας.

Με τα τιμής
Κεχρής Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου