Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΥΜΗΣ: ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΚΥΡΩΘΕΙ

Σώνει και καλά να σώσουν τον διαγωνισμό για την Γεφυροπλάστιγγα στο Λιμενικό Ταμείο Κύμης. Ενώ χθες ακυρώθηκε ο διαγωνισμός λόγω της αποδοχής ως εκπρόθεσμης της προσφοράς της μοναδικής νομίμως- κατά την επιτροπή- συμμετέχουσας, σήμερα έσπευσαν να τροποποιήσουν με ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ την ακυρωθείσα απόφαση και να συμπληρώσουν το εξής «τρομερό»!!! «Την 11.48 η Επιτροπή έσωσε πεντάλεπτη παράταση στη διεξαγωγή του διαγωνισμού και εντός της προθεσμίας αυτής προσήλθαν και επέδωσαν τις προσφορές τους. 1ος Κρινής Ιωάννης, 2ος Ζυγοπούλου Μαρία» Με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της ένστασης Κρινή στην οποία αναγράφεται ότι ο διαγωνισμός παρατάθηκε για ένα πεντάλεπτο   μετά τις 12 και ότι η Ζυγοπούλου προσήλθε και μετά την παράταση, στις 12.07.
Πως προσπαθούν να σώσουν τα μη σωζόμενα; Γυρίζοντας το ρολόι 12 λεπτά μπροστά και δίνοντας παράταση στις 11.48. Υπήρχε λόγος να το κάνουν αυτό; Απολύτως κανένας αφού σύμφωνα με την προκήρυξη ο διαγωνισμός έληγε στις 12.00. Η όποια παράταση δίνεται την στιγμή της λήξης του ορισθέντος χρόνου και όχι 12 λεπτά πριν!!!
Αντί να καθίσουν στα αυγά τους αφού τα έκαναν μούσκεμα και να προκηρύξουν νέο διαγωνισμό  τρέχουν με γελοίες αλχημείες να σώσουν τι; Εξάλλου η θητείας τους έχει λήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου