Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΡΙΕΖΑ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας 29χρονος Πακιστανός πήγε από το Άργος Αργολίδας στα Λέπουρα της Εύβοιας προκειμένου να βρει δουλειά. Ωστόσο έπεσε θύμα απαγωγής από  4 ομοεθνείς του, οι οποίοι τον μετέφεραν σε παράπηγμα σε αγροτική περιοχή στα Κριεζά Αλιβερίου όπου και τον κρατούσαν. Αμέσως μετά επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την μητέρα του θύματος από την οποία ζήτησαν 17 χιλιάδες Ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Παράλληλα βέβαια τον χτυπούσαν.
Σήμερα όμως ομάδα Πακιστανών προσπάθησε να απελευθερώσει  τον 29χρονο με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή με τους δράστες. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας από τους απαγωγείς 29 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσυλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν έναν ακόμη από τους δράστες, 19 χρονών,  ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους καθώς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συμπλοκή. 
Επίσης σε βάρος των δύο συλληφθέντων καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν διαθέτουν  νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ ο 19χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Πηγή: www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου