Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η ΡΟΖΥ ΚΑΡΑΒΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΠΙΘΑΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ κ. ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΘΩΜΑΣ



Η Λιμενική Επιτροπή Αλιβερίου είναι η μόνη που δεν ορίστηκε στην Εύβοια από την κ. Γερακούδη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι μεταξύ των προτεινόμενων μελών είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ρόζυ Καραβά και ο πρώην Δήμαρχος Δυστίων κ. Κώστας Μαστροκώστας. Η κ. Γερακούδη έχει μία ευκολία να διορίζει αφανή και χωρίς εμπειρία μέλη αλλά κωλώνει όταν πρόκειται να διορίσει ενημερωμένα και έμπειρα. Ακόμη και σε μία Λιμενική Επιτροπή που ήταν τόσο ανύπαρκτη ώστε η ΠΕΔ Στερεάς και ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου πρότειναν την Πρόεδρό της εκ νέου ως μέλος που εκπροσωπεί την τοπική αυτοδιοίκηση.
Δεν πιστεύουμε πάντως ούτε και υιοθετούμε την «κακεντρέχεια» ορισμένων που διαδίδουν ότι ο κ. Δήμαρχος τρέμει στο ενδεχόμενο να μην υπάρχουν μέλη του χεριού του στην Λιμενική Επιτροπή γιαυτό συγκάλεσε επειγόντως το σημερινό  Δημοτικό Συμβούλιο   για να προβάλλει το πάγιο αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης για το πέρασμα των λιμενικών ταμείων στον Δήμο. Λένε οι κακές γλώσσες ότι  το θυμήθηκε όμως όταν έχασε τον έλεγχο, παρά τις επίμονες προσπάθειες της κ. Γερακούδη να μην του χαλάσει το χατήρι. Αποκλείεται, δεν το πιστεύουμε με τίποτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου