Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ



Μετά την θυελλώδη χθεσινή μέρα σήμερα επικράτησε μάλλον άπνοια στην σύγκρουση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με το Δασαρχείο Αλιβερίου. Είναι απλώς η ανάπαυλα πριν την επομένη μάχη ή επικράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις και μεθοδεύσεις; Διότι κάποιος από τις δύο πλευρές θα έχει δίκιο αν και οι δύο φαίνεται να επιμένουν. Η ελληνική δημόσια διοίκηση επιβιώνει πελαγοδρομώντας  με τα παραθυράκια που αφήνουν οι διαδικασίες προκειμένου το πολιτικό σύστημα να επιτυγχάνει τους πελατειακούς του στόχους ή στην  αθωότερη εκδοχή η διοίκηση να ελίσσεται για να βρίσκει λύσεις.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση λύσεις υπάρχουν αρκεί να τηρούνται οι προϋποθέσεις που βάζει ο νόμος και η λογική. Διότι όπως μαθαίνουμε έως τώρα ούτε ο νόμος τηρήθηκε ούτε η λογική επικράτησε. Βλέπετε η περπατησιά στην νομιμότητα και την λογική τελικά είναι σαν την βαριά...καλογερική!!!
Από την άλλη πλευρά απουσιάζει η άποψη της Πυροσβεστικής. Ίσως έχει μείνει άλαλη γιατί δεν φανταζόταν ότι σε ολόκληρο Αλιβέρι δεν υπάρχει ένα κατάλληλο, επαρκές και προσιτό ακίνητο.
Και όμως κάτι δεν κολάει σε αυτή την υπόθεση......όταν το βρούμε....θα το πούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου