Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 24 OFFSHORE ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ. ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.



O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Βαγγέλης Βενιζέλος απάντησε στην Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ευβοίας κ. Κώστα Μαρκόπουλου σχετικά με τις offshore  εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Κύμη.  Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος αναφέρει « Όσον αφορά τις 24 εξωχώριες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή της Κύμης το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας διενεργεί σχετική έρευνα, αναλύοντας και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία  προκειμένου να εντοπίσει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες από τις ισχύουσες διατάξεις (κυρώσεις)» και παρακάτω προσθέτει «Η Δ.Ο.Υ. Κύμης είναι επαρκώς στελεχωμένη καθώς υπηρετούν σε αυτήν δεκαεννέα (19) υπάλληλοι, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί άμεσα με τη πρόσληψη νέων υπαλλήλων, κατηγορίας Π.Ε. μέσω του τελευταίου γραπτού διαγωνισμού»
Προς  το παρόν η απάντηση δεν φαίνεται να διαφώτισε ούτε  τον ερωτώντα  Βουλευτή ούτε εμάς. Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η έρευνα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας και να πέσουν τα ονόματα των  ιδιοκτητών που εκτός των άλλων ζημίωσαν το Κράτος και κατ΄ επέκταση τον Ελληνικό Λαό με την φοροδιαφυγή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου